Trappentorens

Onze trappentorens met aluminium bordestrappen zijn ontwikkeld om u een veilige toegang naar uw werkplek op hoogte te bieden. Hierbij loopt u in tegenstelling tot steekladders omhoog zoals u bij een normale trap ook doet. De inwendig gemonteerde trappen zijn voorzien van een anti slip profiel en worden gemonteerd met een armleuning. Het grote voordeel van onze trappentoren is dat u met een hand de leuning en uw andere hand het gereedschap op een veilige manier kunt meenemen.

Onze trappentorens zijn uit te voeren in combinatie met een Layher Blitz renovatiesteiger, Tube Lock van Thiel metselsteiger, maar ook ‘stand alone’ uit te voeren zonder verankeringen. Dit maakt de trappentoren erg gewild tijdens bijvoorbeeld hallenbouw.

Wat u van ons mag verwachten

Huurt u een trappentoren of andere steiger bij BOUHS Steigerwerken? Dan zorgen we ervoor dat alles van a tot z wordt geregeld. Zo hebben we een eigen opslag met steigermaterialen, een team van steigerbouwers en de kennis en kunde om in complexe situaties te laden en lossen. Maar het aller belangrijkste dat we bieden is veiligheidsadvies over werken op hoogte van onze steigerinspecteurs.

De trappentorens van BOUHS Steigerwerken

Veilige toegang naar uw werkplek op hoogte.
Uit te voeren zonder verankeringen.
Ergonomisch verantwoord.
Te combineren met van Thiel Tube Lock en Layher Blitz steigers.
metselsteigers

Meer weten?

Wil je nog meer weten over deze specifieke steiger, neem dan contact op.

Trappentoren huren

U huurt uw trappentoren gemakkelijk via info@bouhs.nl of met een druk op de onderstaande knop. Geef bij uw online offerteaanvraag een omschrijving van het bouwproject en laat ons weten in welke periode u de steiger wenst te huren. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wilt u liever telefonisch een offerte aanvragen of eerst met ons spreken? Bel ons dan via 010 846 73 83.

Bekijk de verschillende steigersystemen

Naast trappentorens verhuren we ander steigerwerk. We zijn gevestigd in Rotterdam, maar verhuren aan bedrijven in de hele regio en zelfs daarbuiten. Zo hebben we steigers verhuurd voor verschillende projecten in Amsterdam, Leerdam, Dordrecht en Den Haag. Neem contact met ons op voor de verhuur van:

·         Metselsteigers

·         Renovatiesteigers

·         Ondersteuningssteigers

·         Specials

Mogen wij u helpen?

Heeft u nog vragen over het huren van trappentorens of onze andere steigers? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag meer informatie en passend advies voor het huren van de juiste steiger. U kunt ons telefonisch bereiken via 010 846 73 83 en per e-mail op info@bouhs.nl.

Veilig werken zonder zorgen!

Wij zijn betrokken, oplossingsgericht en altijd paraat.