MAAK KENNIS MET BOUHS

Wie we zijn

BOUHS Steigerwerken is in 2014 opgericht. Door net een stap verder te gaan waar iedereen stopt, en net dat stukje extra service te bieden is BOUHS uitgegroeid tot een middelgroot steigerbouwbedrijf. Momenteel werkt BOUHS met een deskundig team van circa 50 betrokken mensen die veilig werken op hoogte voorop stellen. Waar wij goed in zijn is het volledig ontzorgen van de opdrachtgever. 

Kenmerkend voor onze bedrijfscultuur is openheid en korte communicatielijnen. Kwaliteit leveren, service bieden en snel schakelen is bij ons normaal. Al in het voortraject geven wij bij de offerte een specialistisch advies en een schets, zodat u een compleet beeld heeft en de juiste keuzes kunt maken. U komt niet voor onverwachte kosten te staan.

“In het voortraject denken we vier stappen vooruit, zo voorkomen we vertraging tijdens het bouwproces en komt de klant niet voor onverwachte kosten te staan.”

Hoe we werken

Bij het verhuren van steigers verzorgen wij het hele traject rondom veilig werken op hoogte. Dat begint met het vertalen van een vaak complexe situatie naar een helder maatwerk advies. Wij zijn flexibel en snel omdat we alles in eigen beheer hebben: opslag steigermaterialen, transport, laden en lossen op de meest complexe bouwplaatsen, montage door talentvolle steigerbouwers en het belangrijkste: steigerinspecteurs die veilig werken op hoogte waarborgen.

Meer info of kennis maken? Neem contact op.

Veilig werken zonder zorgen!

Wij zijn betrokken, oplossingsgericht en altijd paraat.