Metselsteigers

Een metselsteiger huren voor uw volgende bouwproject? Bij BOUHS Steigerwerken begrijpen we dat elk bouwproject uniek is en een specifieke aanpak vereist. Daarom bieden we topkwaliteit metselsteigers aan, ontworpen om uw werkzaamheden veiliger en efficiënter te maken. Met onze robuuste Tube Lock metselsteigers garanderen wij een combinatie van veiligheid en praktische bruikbaarheid, afgestemd op uw specifieke bouwbehoeften. Kies voor BOUHS Steigerwerken, waar kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan.

Of bel ons direct via 010 846 7383.

Kenmerken van Tube Lock metselsteigers

Een metselsteiger, ook bekend als zware/pijpkoppeling steiger, is speciaal ontworpen voor metselwerk. Kenmerkend voor deze steiger is de uitbouw of console aan de gevelzijde. BOUHS Steigerwerken gebruikt hiervoor het innovatieve Tube Lock systeem van Van Thiel United, een buis-systeem met een unieke buisverbinding. Dit maakt de steiger niet alleen geschikt voor metselwerk, maar ook als materiaal- of ruimtesteiger. Voordelen van de Tube Lock steiger:

  • Geschikt voor elke bouwvorm en bouwhoogte
  • Zeer zware belasting mogelijk
  • Flexibiliteit in werkvloerhoogte
  • Te combineren met balkondersteuningen, overspanningen, windreducerende netten en waterdichte kapconstructies
  • Standaard te belasten tot 300 kg/m²
  • Bij verkleining staanderafstand, te belasten tot wel 3.000 kg/m²
  • De slagen zijn op iedere gewenste hoogte te bepalen
metselsteigers

Meer weten over metselsteigers?

Wilt u een metselsteiger huren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met BOUHS Steigerwerken voor een offerte op maat.

Bekijk onze afgeronde projecten

Wilt u zien hoe BOUHS Steigerwerken in de praktijk presteert? Neem een kijkje in ons uitgebreide portfolio. Hier vindt u een overzicht van de diverse en uitdagende projecten waarbij onze Tube Lock steigers met succes zijn ingezet. Van complexe bouwprojecten in het hart van Rotterdam tot gespecialiseerde klussen in kleinere steden, ons portfolio toont onze expertise en toewijding aan elk project. Laat u inspireren door ons werk en ontdek hoe wij ook uw bouwproject naar een hoger niveau kunnen tillen.

Werkgebied van BOUHS Steigerwerken

Ons werkgebied omvat grote delen van Nederland, waaronder Rotterdam, Dordrecht, Den Haag, Amsterdam, Gouda en Delft. We staan klaar om uw project te ondersteunen, waar u ook gevestigd bent.

Metselsteiger huren bij BOUHS Steigerwerken

BOUHS Steigerwerken staat garant voor veiligheid, transparante communicatie en een efficiënte aanpak. We beheren het volledige traject van uw steigerbehoeften in eigen beheer, van advies tot uitvoering. Onze expertise stelt ons in staat om steigers te leveren die perfect aansluiten bij uw specifieke projecteisen. Een metselsteiger huren bij BOUHS Steigerwerken is eenvoudig. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat. Onze experts staan voor u klaar.

Veilig werken zonder zorgen!

Wij zijn betrokken, oplossingsgericht en altijd paraat.