Steiger huren Gouda

Een steiger huren voor uw volgende project in Gouda? U bent
bij ons aan het juiste adres. BOUHS Steigerwerken biedt een uitgebreid
assortiment aan steigers, geschikt voor diverse soorten bouw- en
renovatieprojecten. Of het nu gaat om een groot bouwproject of een kleine
renovatie, onze steigers zorgen voor een veilige en efficiënte werkomgeving. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

  • Betrouwbare (de)montageservice
  • Flexibele mogelijkheden
  • Voldoet aan alle industrienormen en veiligheidseisen

Of bel ons direct via 010 846 73 83.

Steigerverhuur Gouda: bekijk onze steigers

In ons assortiment vindt u een divers aanbod aan steigers, geschikt voor verschillende soorten projecten. Van robuuste ondersteuningssteigers voor zware bouwprojecten tot flexibele trappentorens voor veilige toegang op hoogte. Ook een steiger huren in Gouda of omstreken? Ontdek de ideale steigeroplossing voor uw project bij BOUHS Steigerwerken.

metselsteigers

Een steiger huren in Gouda?

Ontdek de expertise van BOUHS Steigerwerken voor al uw steigerbehoeften in Gouda. We staan klaar om u te voorzien van professionele steigeroplossingen. Heeft u interesse of wilt u meer weten? Neem dan contact op voor gedetailleerde informatie en ontdek hoe we uw project kunnen ondersteunen.

Project-zoetermeer

Metselsteigers

Metselsteigers zijn speciaal ontworpen voor metselwerk en andere bouwactiviteiten, met een uitbouw of console aan de gevelzijde. Ze staan bekend om hun zware belastbaarheid, met de mogelijkheid om tot 3.000 kg/m² te dragen door aanpassing van de staanderafstand. Deze steigers zijn uiterst flexibel in werkvloerhoogte en kunnen worden uitgerust met extra ondersteuningen, zoals balkondersteuningen en overspanningen, evenals windreducerende netten en waterdichte kapconstructies. Dit maakt ze zeer geschikt voor diverse bouwvormen en -hoogtes​.

Project-Rotterdam

Renovatiesteigers 

Renovatiesteigers zijn ontworpen voor diverse renovatiewerkzaamheden op hoogte, waaronder stucwerk, gevelreiniging en onderhoud. BOUHS Steigerwerken gebruikt hiervoor Layher Blitz steigers, die geschiktheid zijn voor lichtere werkzaamheden met een belastbaarheid tot 200 kg/m². Ze zijn ook ideaal voor binnenstedelijke gebieden vanwege hun compactheid en de mogelijkheid om ze te voorzien van waterdichte kapconstructies en windreducerende netten. Bovendien kunnen ze volledig ingepakt worden met krimpfolie​.

Ondersteunings-steigers

Ondersteuningssteigers

Ondersteuningssteigers zijn veelzijdig en aanpasbaar, afhankelijk van de specifieke eisen van uw bouwproject. Ze zijn inzetbaar voor diverse bouwmethoden en belastingen, van standaard toepassingen in woningbouw tot meer complexe constructies. Deze steigers bieden niet alleen een hoge draagkracht, maar zijn ook te combineren met ander steigerwerk, waardoor ze ideaal zijn voor uiteenlopende ondersteuningsbehoeften in de bouw.

trappentorens

Trappentorens

Trappentorens zijn ontworpen met aluminium bordestrappen voor een veilige toegang tot werkplekken op hoogte. Ze onderscheiden zich door een ergonomische opbouw, waaronder inwendige trappen met een antislip profiel en armleuningen, wat het mogelijk maakt om gereedschap veilig mee te nemen. Deze torens kunnen zelfstandig worden opgezet zonder verankeringen, wat ze ideaal maakt voor toepassingen, zoals hallenbouw. Ze zijn ook te combineren met andere steigersystemen, zoals de Layher Blitz renovatiesteiger of de Tube Lock van Thiel metselsteiger.

-Project-BOUHS-Politiebureau-dordrecht

Specials

BOUHS Steigerwerken biedt ook specials, die variëren van hangsteigers tot ruimtesteigers en werkplatforms. Deze oplossingen zijn ontworpen om flexibel en multifunctioneel te zijn voor complexe bouwbehoeften. Met opties, zoals het aanbrengen van krimpfolie rondom steigers, looptunnels en zelfs personen- of goederenliften, zijn deze specials ideaal voor specifieke eisen en omstandigheden, en bieden ze veelzijdige ondersteuning.​

Onze steigerbouwprojecten in Gouda

In de regio Gouda heeft BOUHS Steigerwerken tal van projecten met succes afgerond. Van het opzetten van steigers voor grote bouwprojecten tot het faciliteren van renovaties in de binnenstad, onze portfolio spreekt boekdelen. Bekijk onze projectenpagina en ontdek onze realisaties in commerciële bouw, evenementenopbouw en meer, waarbij elk project onze specialisatie in de steigerbouw benadrukt.

Meer dan alleen een steigerverhuur

Bij BOUHS Steigerwerken begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke uitdagingen kent. Daarom bieden we niet alleen een breed scala aan steigermaterialen te huur aan, maar zorgen we ook voor specialistisch advies, nauwkeurige calculaties, betrouwbaar transport en professionele (de)montage. Onze dienstverlening is gericht op het bieden van een complete oplossing, aangepast aan de specifieke behoeften van uw project.

Met BOUHS kiest u voor een partner die meer biedt dan alleen materiaal; u kiest voor expertise en ondersteuning bij elke stap. Neem contact met ons op voor een offerte en ontdek wat we voor u kunnen doen.

Professionele steiger huren in Gouda

Bij BOUHS Steigerwerken in Gouda begrijpen we de cruciale rol die een professionele steiger speelt in uw project. Elk project, groot of klein, krijgt bij ons de aandacht die het verdient. Bent u klaar om de volgende stap in uw project te zetten? Vraag dan nu een offerte aan bij BOUHS Steigerwerken.

Veilig werken zonder zorgen!

Wij zijn betrokken, oplossingsgericht en altijd paraat.