Steiger huren Delft

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor steiger huren in Delft? Bij ons bedrijf begrijpen we het belang van kwalitatieve steigerverhuur voor uw projecten. Of het nu gaat om bouw, renovatie of evenementen, we zorgen ervoor dat uw werk veilig en efficiënt verloopt.

  • Deskundig en ervaren team
  • Professionele steigerbouw in Delft en omstreken
  • Steigers voor alle zakelijke projecten: bouw, renovatie, evenementen

Of bel ons direct via 010 846 73 83.

Steigerverhuur Delft: bekijk onze steigers

Ons aanbod omvat een divers scala aan steigers, passend bij elk type project. Van eenvoudige rolsteigers tot complexe ondersteuningsconstructies, BOUHS Steigerwerken biedt de juiste steigerbouw oplossingen in Delft.

metselsteigers

Een steiger huren in Delft?

Bij BOUHS Steigerwerken staan we klaar als uw deskundige partner in professionele steigerbouw. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze steigerverhuur in Delft? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Project-zoetermeer

Metselsteigers

Metselsteigers zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van elke bouwstijl en hoogte. Ze kunnen een aanzienlijke belasting dragen en bieden flexibele opties voor het aanpassen van de werkvloerhoogte. Deze steigers kunnen ook geïntegreerd worden met extra ondersteuningen, zoals balkondersteuningen en overspanningen. Bovendien zijn ze uit te breiden met windreducerende netten en waterdichte dakconstructies, wat ze uiterst veelzijdig maakt voor diverse bouwprojecten.

Project-Rotterdam

Renovatiesteigers 

Renovatiesteigers, zoals de Layher Blitz, zijn bij uitstek geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden. Waaronder renovatie, restauratie, gevelreiniging, schilderen en stucwerk. Ze zijn gemakkelijk en snel op te zetten en af te breken. Dankzij hun compacte formaat zijn ze perfect voor gebruik in binnenstedelijke gebieden. Bovendien kunnen deze steigers worden aangevuld met overspanningen, windreducerende netten en waterdichte kapconstructies.

Ondersteunings-steigers

Ondersteuningssteigers

Ondersteuningssteigers zijn ontworpen voor snelheid en gemak in montage, wat ze ideaal maakt voor projecten met strakke deadlines. Ze kenmerken zich door een zeer hoge draagkracht, waardoor ze geschikt zijn voor zware belastingen. Deze steigers zijn flexibel in gebruik en zijn moeiteloos te combineren met andere steigertypes. Dit maakt ze een veelzijdige keuze voor een verscheidenheid aan bouw- en ondersteuningsbehoeften.

trappentorens

Trappentorens

Trappentorens bieden een veilige toegang tot werkplekken op hoogte en zijn een essentieel onderdeel van veel bouwprojecten. Ze zijn uniek omdat ze geïnstalleerd kunnen worden zonder de noodzaak van verankeringen, wat de flexibiliteit bij verschillende projecten vergroot. De aanpasbaarheid in werkvloerhoogte maakt ze geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Bovendien zijn trappentorens compatibel met andere steigersystemen, zoals van Thiel Tube Lock en Layher Blitz steigers, wat bijdraagt aan hun veelzijdigheid en bruikbaarheid in complexe bouwomgevingen.

-Project-BOUHS-Politiebureau-dordrecht

Specials

Onze specials zijn op maat gemaakt voor diverse bouwvormen en -hoogtes, met een capaciteit voor zware belasting. Ze bieden aanpasbare werkvloerhoogtes en zijn goed te combineren met aanvullende constructies, zoals balkondersteuningen, overspanningen, windreducerende netten en waterdichte kapconstructies. Hierdoor zijn ze bijzonder veelzijdig en geschikt voor complexe bouwprojecten.

 

Bekijk onze steigerbouw projecten

Bij BOUHS Steigerwerken hebben we een breed scala aan projecten succesvol afgerond, variërend van steigerverhuur voor kleinschalige renovaties tot grootschalige bouwprojecten. Elk project toont onze expertise en toewijding aan kwaliteit en veiligheid. Voor een uitgebreide blik op onze eerdere werken en de veelzijdigheid van onze diensten, nodigen we u uit om een kijkje te nemen op onze projectenpagina: Bekijk onze projecten. Hier vindt u een overzicht van wat we kunnen realiseren en hoe BOUHS Steigerwerken uw volgende project tot een succes maakt!

Waarom kiezen voor onze steigerverhuur in Delft?

Veiligheid staat centraal bij BOUHS Steigerwerken. Onze gecertificeerde steigerinspecteurs garanderen dat uw werkzaamheden op hoogte
veilig worden uitgevoerd. We nemen de volledige steigerbouw in eigen beheer, zodat u zich volledig kunt richten op uw project in Delft.

Ongeacht het type steiger dat u nodig heeft, BOUHS Steigerwerken biedt de juiste oplossing. Ons toegewijde team staat klaar om u
te ondersteunen bij het succesvol realiseren van uw project. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar hoe we zorgen voor een veilige en efficiënte werkomgeving op hoogte.

Ook een steiger huren in Delft?

Heeft u een steiger nodig voor uw volgende project in Delft of omstreken? Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren en de beste
steigeroplossing voor uw specifieke behoeften te vinden. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij het veilig en efficiënt realiseren van uw project.

Veilig werken zonder zorgen!

Wij zijn betrokken, oplossingsgericht en altijd paraat.