Ondersteuningssteigers

Voor ondersteuningssteigers maakt BOUHS Steigerwerken gebruik van diverse systemen. Afhankelijk van de bouwmethode en de belasting geven we een duidelijk en eerlijk advies. Zo is het belangrijk om te weten welke belastingen op de staanders komen. Kunnen we uw beton in de lucht houden met ‘standaard stempels voor woningbouw’ of wordt het beton volledig in het werk gestort. Voor beide situaties bieden we diverse steigersystemen aan. We komen graag met u in contact voor het bespreken van de mogelijkheden.

Voordelen van ondersteuningssteigers

Eenvoudige montage
Zeer hoge draagkracht
Te combineren met het steigerwerk

Ondersteuningssteigers huren

Een steiger huren bij BOUHS Steigerwerken betekent dat u volledig wordt ontzorgd. We denken altijd een aantal stappen vooruit én leveren goede service. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten steigerwerk op maat inclusief advies, calculatie, transport en montage. Bekijk onze afgeronde projecten om meer te zien van onze werkzaamheden. Wilt u ondersteuningssteigers huren? Vraag dan direct een offerte aan. Zodra we uw offerteaanvraag in goede orde hebben ontvangen, nemen we contact met u op.
Ondersteunings-steigers

Meer weten?

Wil je nog meer weten over deze specifieke steiger, neem dan contact op.

Uw steigerverhuur in Rotterdam

BOUHS Steigerverhuur is gevestigd in Rotterdam, maar levert ook steigerwerk in omliggende plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Dordrecht, Den Haag, Leerdam en Waalwijk. We bieden ook andere steigersystemen aan, zoals:

Contact opnemen met BOUHS Steigerwerken

Heeft u vragen over ondersteuningssteigers of weet u niet welke steiger u nodig heeft? Neem dan contact met ons op via 010 846 73 83 of info@bouhs.nl. Onze specialisten helpen u graag.

Veilig werken zonder zorgen!

Wij zijn betrokken, oplossingsgericht en altijd paraat.